• Good prices
 • 24/7 Support
 • Safe and smooth
 • Free shipping from $150
 • Discounts
 • 100% Privacy
Sverige Telefon
Din kundvagn0
kr 0.00
0 artiklar
kr 0.00

Våra policys

Sexuella varor är intima relationer som en man vill hålla privata. När en man eller kvinna beställer läkemedel mot erektil dysfunktion måste han eller hon lämna viss information som kräver tillförlitligt skydd mot obehörig åtkomst. Vårt onlineapotek ägnar särskild uppmärksamhet åt detta problem. Vi har antagit en särskild sekretesspolicy som är utformad för att skydda kundernas personuppgifter så mycket som möjligt.
Vissa försiktighetsåtgärder bör vidtas av köparen själv. Först och främst bör du kontrollera webbplatsens rykte. Observera att enligt det internationella organet NABP tillhör nästan 90 % av de webbplatser som erbjuder receptfria läkemedel illegala internetapotek. Webbplatsens säkerhet garanteras av .pharmacy-domänen i slutet av webbadressen, vilket innebär att den har kontrollerats av NABP. Vårt apotek är ackrediterat och verifierat av myndigheten.
Vår sekretess- och säkerhetspolicy bygger på följande regler:

 1. Tillgång till en licens i det land där du befinner dig.
 2. Följsamhet till läkemedelslagar och lagar om yrkesutövning.
 3. Strikt iakttagande av lagar om sekretess och personlig integritet.
 4. Ange lätt verifierbara kontaktuppgifter – telefoner och spårbar e-post. Köparen kan alltid göra en kontroll.
 5. Webbadressen är markerad med “apotek”.

För vår del varnar vi för att det finns risker med att använda okontrollerade webbplatser, tex:

 1. De köpta läkemedlen kan visa sig vara helt värdelösa och inte behandla sjukdomen som utlovat.
 2. Läkemedlen kan innehålla ämnen som är skadliga för människokroppen. Särskilt farligt är fentanyl, som kan orsaka andningssvårigheter.
 3. Inköp av läkemedel som inte har godkänts av landets hälsoministerium.
 4. Om dina personuppgifter stjäls och sedan används till din nackdel kan du riskera att få din identitet stulen. Alla bedrägerier är möjliga.
 5. Införandet av ett skadligt virus i din dator.

Vårt onlineapotek använder en betrodd och pålitlig webbplats. Du måste dock se till att du är inloggad. För detta ändamål ska du använda kontaktuppgifterna. Vår medarbetare kommer att bekräfta att det finns en säker anslutning. När du har fått en bekräftelse kan du göra den nödvändiga beställningen.
För vår del garanterar vi fullständig konfidentialitet och sekretess för personlig information. All behandling av dina personuppgifter sker endast med ditt samtycke. Av säkerhetsskäl används alternativet anonymitet. Informationen skyddas av SSL-programvara (Secure Sockets Layer) som krypterar all data. Våra faktureringsservrar är certifierade av relevanta myndigheter.
Vi samlar endast in de uppgifter som är nödvändiga för att leverera dina varor. Du lämnar denna information frivilligt genom att ge ditt samtycke till behandlingen. Informationen kan inte överföras till andra personer eller företag.
Vi tillhandahåller trafikstyrning på plats. I detta fall visas cookies med information om anslutningar och användarens webbläsare. Webbplatsen garanterar säker lagring och användning av dessa filer för att identifiera kunderna under webbkommunikation. Företaget är ansvarigt för säkerheten och lagligheten i användningen av alla personuppgifter.