• Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Sverige Telefon
Din kundvagn0
kr 0.00
0 artiklar
kr 0.00

Om oss

Vi har stor erfarenhet och har specialiserat oss på läkemedel för behandling av sexuella problem i 10 år. Vårt apotek anses med rätta vara ett av de bästa på Internet och ett av de få som säljer generiska läkemedel av hög kvalitet av de mest kända läkemedlen.
Vi har också ett offlineapotek på följande adress: Ulvsundavägen 189D, 168 67 Bromma, Sweden. Om du vill köpa produkter från ett klassiskt apotek kan du kontakta oss, men vi anser att det är mycket bekvämare att köpa produkter för känsliga problem på nätet.
Vi garanterar leverans av säkra, högkvalitativa och effektiva läkemedel. De generiska läkemedel som vi erbjuder tillverkas av välrenommerade läkemedelsföretag i Indien. Vid tillverkningen används de bästa råvarorna och modern teknik för bearbetning. De naturliga råvaror som används har testats grundligt och godkänts av Indiens sanitära övervakningsmyndighet. Produkterna har internationella kvalitets- och säkerhetscertifikat.
Särskild uppmärksamhet har ägnats åt produkternas säkerhet. Alla produkter är helt förenliga med den indiska lagen om läkemedel och kosmetika. De uppfyller till fullo kraven i europeiska och amerikanska standarder. Detta gör att vi kan garantera 100 % säkerhet för de sålda läkemedlen. På vår webbplats finns omfattande information om läkemedelsregler, indikationer och kontraindikationer. Om du har några frågor kan du alltid kontakta vår supporttjänst. Den är i drift varje dag, sju dagar i veckan, sju dagar i veckan och dygnet runt. Kommunikationen sker via telefon, e-post och chatt online.
Apoteket garanterar full sekretess för din beställning. Det är omöjligt att läcka personuppgifter. Behandlingen av dem sker endast med kundens samtycke. Om du får skräppost räcker det med att du informerar oss om det så löser vi problemet mycket snabbt.Läs mer om Dr Ramin Ghaffarpour
Vårt onlineapotek följer strikt lagen. Detta gäller både handelsreglerna och respekten för konsumenternas rättigheter. Hos oss har kunden rätt att ångra köpet inom 24 timmar efter beställningen. Det räcker att informera vår kundtjänst om sitt nya beslut inom denna period.
Köparen av vår produkt har rätt att returnera den om produkten inte har någon effekt. Om produkten inte uppfyller den angivna kvaliteten måste du kontakta oss och anmäla ditt krav. Produkten kan skickas tillbaka till den angivna adressen. Kraven accepteras under förutsättning att läkemedlet tas på rätt sätt och att alla krav i instruktionerna, inklusive kombination med fet mat och alkohol, uppfylls. Efter att ha kontrollerat om kravet är rättvist återbetalas pengarna för produkten.
Leverans av läkemedel till olika länder sker inom 10-21 dagar. En ytterligare försening på upp till 10 dagar är möjlig i händelse av tullproblem. Om leveransen inte sker inom den tid som anges ovan, återbetalas förskottsbetalningen för varorna. Om problem uppstår under transporten eller vid tullklareringen, vänligen kontakta oss. Vi kommer att arbeta fram det mest effektiva sättet att lösa problemet och påskynda leveransen.
Vårt företag gör sitt bästa för att uppfylla alla dina önskemål. De generiska läkemedel som säljs på vårt onlineapotek är inte sämre än de kända originalen, men de är mycket billigare. Läkemedlen säljs utan recept, men vi litar på köparens ansvar och att han eller hon följer den säkra doseringen.