• Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Sverige Telefon
Din kundvagn0
kr 0.00
0 artiklar
kr 0.00

Förbättra din sexuella hälsa

Impotens eller erektil dysfunktion (ED) är en allvarlig sexuell hälsoproblem hos män. Det är det tillstånd där män är oförmögna att uppnå eller upprätthålla erektion företag behövs för att tillfredsställa sexuellt umgänge. Uttrycket impotens kan också användas för att beskriva andra problem i samband med mäns sexuella hälsa, såsom minskad sexlust och problem med utlösning eller orgasm.

Vem kan drabbas av erektil dysfunktion?

ED är en av de vanligaste sexuella hälsoproblem och drabbar omkring mer än 50% av männen i åldrarna 40 och 70. I praktiken blir ED vanligare och allvarligare som männen åldrar men de olika studier som gjorts i ämnet har visat att de flesta män står inför utmaningen att ED i något skede av sitt liv och det är ett medicinskt tillstånd och inte bara en process av åldrande.
ED är behandlingsbar men män inte känner sig fria att söka medicinsk hjälp för att behandla det, men medvetenhet om den ökar och fler män söker hjälp och återfå sin förlorade sexuella styrka.

Vanligtvis är den vanligaste orsaken till ED skador på nerver, artärer, glatta muskler, och fibrösa vävnader. 70% av ED rapporteras beror på fysiska sjukdomar som diabetes, njursjukdom, kronisk alkoholism, multipel skleros, åderförkalkning, kärlsjukdomar och neurologiska sjukdomar. Överdrivet alkoholintag, övervikt och rökning är andra viktiga aspekten som orsakar ED.

Improving potency
Hälsa experter tror att psykologiska faktorer som stress, skuldkänslor, låg självkänsla och sexuell misslyckande ångest kan orsaka ED hos män och mediciner för blodtryck, antihistaminer, antidepressiva, lugnande medel och aptit suppressant kan orsaka ED som en bieffekt.

När det gäller behandling, läkare föreslår mestadels livsstilsförändring som sluta röka och minska alkoholintaget, förlora övervikt och ökad fysisk aktivitet kan hjälpa några män att återfå sin normala sexuella liv. Om du tar några andra läkemedel som kan orsaka ED, kan du be din läkare om alternativa läkemedel.

Nästa alternativ är att använda anti-ED droger. Dessa läkemedel kan tas oralt, injiceras i penis eller sätts in i urinröret. Cialis är ett vanligt anti-ED läkemedel som har godkänts av US Food and Drug Administration.

Typer av maktlöshet

Impotens är numera ett vanligt tillstånd hos kvinnor och det kan hända i alla åldrar. Det finns olika skäl bakom det.

Arteriogenic är den första. Skälet är en fysisk form och det betyder att de blodkärl som försörjer blod till penis blockeras och inte kan ge tillräckligt med blod för korrekt uppförande. Denna förträngning av artärer ofta privilegium för ålderdom och är känd under namnet åderförkalkning. Dessutom är det också vanligt bland personer som lider av högt blodtryck och diabetes.

Ofta arteriogenic impotens är en följd av vissa skador. Det är dock inte alltid märkt bakom det främsta villkoret. Det är inte ovanligt att patienter att upptäcka att de har fått ytterligare ett problem att den nuvarande ortopediska och urologiska en.

Venogenic orsaken till erektionsproblem står för villkoret när vener i penis inte kan hålla blod i den för en riktig erektion. Detta villkor återfinns i ett stort antal män, så mycket som 30-70%, som ett faktum. I vissa män detta villkor är det primära – från födseln, i andra är av sekundär karaktär och vanligen var av en blå efter år av normal prestanda.

Neurogena. En annan orsak till erektionsproblem är av neurogen karaktär. Penis har en ganska komplex nerv struktur och det är mycket viktigt för att det ska fungera ordentligt för att inleda en ordentlig erektion. Sådana förhållanden är skada på baksidan, myelit, multipel skleros, tumör kan påverka arbetet i nerverna i penis väcka impotens som följd.

mer på grund av impotens hos män, faktiskt, är den mest ansvariga diabetes mellitus. Det är en officiell statistik att cirka 50% av alla diabetespatienter inte kan utföra. Detta villkor är ekologiskt i sitt ursprung och, olyckligtvis, är processen oåterkallelig. Och så är impotens

Sådana läkemedel som blodtryckssänkande och psykofarmaka kan också framkalla impotens grund av deras förmåga att påverka signalsubstanser vid nervändarna.

Under hormonell eller endocrinilogic impotens förstås hormonell obalans i blodet. Sådana impotens konton till 5-10% av alla fallen. Oftare, hormoner tenderar att påverka sexlusten snarare än förmågan att utföra, men är det också möjligt. Det finns en massa olika villkor som innebär hormonell obalans och de är ansvariga för impotens i detta fall.

Impotens av blandad typ är något som omfattar mer än en faktor framkalla det. Till exempel är det diabetes, njursvikt och leversvikt helt kan framkalla erektil dysfunktion.

Slutligen är psykogen impotens något som är ett resultat av ett sinne spekulationer bara. Det är allmänt, stress-,-depression, ångest-inducerad och är tillfällig. Det är dock viktigt att vara säker på att det inte finns något ekologiskt eller fysisk orsak bakom det.

Om du har bara en liten nedgång i ditt sexliv, prova naturläkemedel.